Lite mera tygshoppning...

och nu börjar ni väl snart undra om hon hade tänkt lägga stora högar med tyg på just hög. För så mycket skapande har jag ju inte uppvisat på sista tiden. Men nej, tanken är inte att det skall läggas på hög. Lite går jag väl fortfarande och väntar på att kreativiteten skall komma över mig, men den verkar ha gett sig av ngn annanstans för tillfället. Så jag inser att det bara är att sparka igång och få saker och ting gjorda i alla fall. Dock har inte denna veckan funkat för ändamålet. Äldsta sonen har varit hemma sjuk onsdag-fredag men nu äntligen verkar allt vara i sin ordning igen. Förutom sjukdom har barnen fått varit med och öppnat stoooort paket från JNY. Dock inte med tyger utan med kläder. Vi skall nämligen hjälpa till o vara testpatrull för kollektionen. Så fina härliga färger och barnen gillar dem skarpt. Nu åter till tygerna:


Strechjersey i trikå med massa myror 1,5 m & så en trikå med bilar också 1,5 m. Sedan en härlig turkos fleece med luftburna fordon, d v s helikoptrar & flygplag. Bara äldsta sonen har sett tygerna ännu, men han gillade dem mkt. Får se om lag lyckas få ändan ur och göra ngt av fleecen innan vintern är över (ja, den har ju knappt börjat ännu). Tygerna är shoppade i webbutiken "Sydrömmar". Ägarinnan är mkt trevlig och tillmötesgående och jag rekommenderar starkt ett besök i shoppen. Kanske inte något jätteutbud, men det uppväger servicen.
Och så passar jag på att påminna er lite om mina fem auktioner som avslutas på söndag kväll. Vill ni hitta direkt till dem så klicka på bildern med bodyn i inlägget nedanför detta.